AZ
  • Haqqımızda
  • Avadanlıq
  • Haqqımızda

İlk KinderGarten uşaq bağçası 2005-ci ildə təsis edilmişdir. 2013-cü ildə Bakıda KinderGarten-ın birinci filialı açılmışdır. Uşaq bağçasının təhsil və tərbiyə bazası Britaniyanın uşaqlar üçün məktəbəqədər proqramına (BritishNationalCurriculum), o cümlədən Azərbaycan Respublikasının məktəbəqədər təhsilin dərs proqramına əsaslanır. Proqram uşaqların üstün və zəif cəhətlərini müəyyən edir və onları yüksək səviyyəli təhsil ilə, habelə fərdi yanaşma və təhlükəsizliklə təmin edir. Proqramımızın prioriteti uşaqların tərbiyəsinə və təhsilinə tam yanaşmadan, insanlar və ətraf mühitlə ahəng münasibətdən (şəxsi, sosial və emosional rifah), özünə hörmətdən və özünə inamdan, sərbəstlikdən, kollektiv hissindən, fərdi inkişafdan ibarətdir. Məşğələlər rus, Azərbaycan və ingilis dillərində keçirilir. Məşğələlərin strukturuna əsasən təhsil prosesi zamanı bütün uşaqlar onun fəal iştirakçılarına çevrilir.

Bizim üstünlüklərimiz:
    • ingilis dilinin öyrənilməsi
    • onlayn video-müşahidə
    • beşdəfəlik qidalanma
    • 6 günlük iş həftəsi
    • Hər qrupda 3 müəllim – 2 tərbiyəçi və assistent
    • psixoloqla məşğələlər
    • xoreoqrafla məşğələlər
    • rəssamlıq dərsləri
    • məktəbə hazırlıq
    • təcrübəli işçi heyəti
    • gündəlik tibbi müayinə
    • loqopedlə məşğələlər

Uşaq bağçasını bitirən uşaqlara Londonda yerləşən baş ofisin sertifikatı təqdim olunur.